ЗА НАС

Фирма КУЕРСЕ ООД е лидер в областта на строителството на преместваеми /мобилни/ къщи с търговската марка АЛЕКСИ хаус .


Покупката на жилище в този момент изглежда неосъществима мечта, но има решение за всички.
Произвежданите от нас продукти са един от най-добрите и бързи решения за вила, офис или къща за постоянно пребиваване. Ниската цена в съчетание с бърза изработка и доставка ги правят идеални за периода на икономическа криза.


Мобилните къщи са лесно, иновативно и достъпно решение в световен мащаб. Нашите мобилни къщи са напълно готови да се монтират още същия ден без да се нуждаете от разрешително за строеж, което ги прави подходящи за поставяне край морето, в близост до язовири, къмпинги, защитени местности. Напълно завършени с ВиК и ел. инсталация, баня  и кухня, устойчиви на студ , дъжд и сняг.


Изпълнявайки Вашите нужди, ние предлагаме Директни и Финансови решения за  завършена къща на цени без конкуренция, като същевременно предлагаме експертни познания и адекватни човешки ресурси, за да окажем пълна подкрепа и ви предоставим най-качествените и експертни услуга преди и след продажбата!
Непрекъснато следим новостите в строителството (нови материали, дизайн , системи за строителство и т.н.) и се развиваме чрез въвеждане на нови модели, отговарящи на всички изисквания на нашите клиенти.
Предлагаме голямо разнообразие от размери и могат да бъдат персонализирани за вашите уникални нужди.
Нанесете се в дома на мечтите си лесно, бързо, икономично!


Основните предимства на мобилните къщи АЛЕКСИ хаус:

  • Не е необходимо да се получи разрешение за строеж, което води до спестяване на време и пари.

  • Транспортиране и сглобяване на място избрано от ВАС.

  • Кратко време за изпълнение, обикновено до един месец.

  • Избор между различни модели за размер и мащабиране .

  • Изключителна енергийна ефективност благодарение на неговата висока топлоизолация и по-широко използване на екологични материали.

  • Възможност за интеграция и озеленяване.

  • Има сеизмична поведение и високи стандарти за безопасност .

  • Това е най-икономичният начин за придобиване на жилище.


Нашият приоритет е да представим най-доброто решение за вашите нужди чрез прилагане на иновативни идеи и използване на съвременни материали, щадящи околната среда.